PHEV Forum

Okategoriserade

Nu finns ett svenskt forum för Mitsubishi Outlander PHEV

Då jag märkt att det finns ett intresse att diskutera frågor kring Mitsubishi Outlander PHEV har jag beslutat mig för att starta ett forum här på bloggen. Du hittar det i menyn.
Här har alla chansen att starta nya trådar med diskussioner och frågor där vi kan hjälpa varandra att använda vår bil på bästa sätt.
Jag har börjat med att kopiera inlägg från bloggen som jag tidigare lagt upp med de kommentarer från bloggläsare så det lätt blir sökbart. Därför kommer vissa inlägg och svar se ut som att de kommer från mig istället för andra användare.
Välkommen att starta din första tråd!

Previous
Outlander PHEV -värme utan ökad förbrukning vintertid
  • Problem med Kartor
    Min navigation (karta version 2016-A) kan man inte lita på överhuvudtaget – väljer helt galna rutter även om man kör huvudvägar – någon som har samma problem eller har förslag på lösning?

  • Hej Magnus,
    Tror att du förmodligen har ”EV” som förinställning på navigationen, då går den på vägar som är smålast att köra på, helt värdelöst. Men det går att ställa in till snabbaste väg, då väljer den motorvägen även om det är lite längre och drar mer. Så som man vill ha det.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *