PHEV Forum

Okategoriserade

Nu finns ett svenskt forum för Mitsubishi Outlander PHEV pluginhybrid

Då jag märkt att det finns ett intresse att diskutera frågor kring Mitsubishi Outlander PHEV har jag beslutat mig för att starta ett forum här på bloggen. Du hittar det i menyn eller genom att klicka här: Svenskt forum Mitsubishi Oulander PHEV plugin hybrid
Här har alla chansen att starta nya trådar med diskussioner och frågor där vi kan hjälpa varandra att använda vår bil på bästa sätt.
Jag har börjat med att kopiera inlägg från bloggen som jag tidigare lagt upp med de kommentarer från bloggläsare så det lätt blir sökbart. Därför kommer vissa inlägg och svar se ut som att de kommer från mig istället för andra användare.
Välkommen att starta din första tråd!

Previous
Outlander PHEV -värme utan ökad förbrukning vintertid
Next
Ladda elbil – kablar och kontakter
 • Problem med Kartor
  Min navigation (karta version 2016-A) kan man inte lita på överhuvudtaget – väljer helt galna rutter även om man kör huvudvägar – någon som har samma problem eller har förslag på lösning?

 • Hej Magnus,
  Tror att du förmodligen har “EV” som förinställning på navigationen, då går den på vägar som är smålast att köra på, helt värdelöst. Men det går att ställa in till snabbaste väg, då väljer den motorvägen även om det är lite längre och drar mer. Så som man vill ha det.

 • Hejsan !
  På denna plats förekommer så många intressanta frågor och svar,att jag hoppas någon ännu orkar informera om speciella egenskaper för Outlander PHEV. Överväger ev. anskaffning av ett begagnat exemplar.
  Har sett tips om att man i kyla kan använda “förvärmaren”. År det något som ingår i bilens utrustning ? Har inte sett någon tuff test av >Outl.PHEV fyrhjulsdriften, och inte heller av Volvo V60 PHEV. Kan man dra upp båtar om 1000-1500 kg med dom? Hur kan man uppnå 1,9 l/100 km på en 500 km resa utan stopp? Lider ifågavarande biltyp av några speciella krämpor eller reparationsbehov ?Fint om någon ville komentera mina frågor. Det bästa uppslagsverket finns kanske inte hos Mitsubishi

 • Hej på er! Har fått ett problem med min PHEV. Frun ringer och säger att den endast går i ”charge” mode. Batteriet har 50% laddning kvar. Och det går inte att trycka bort ”charge” läget. Någon som varit med om detta?

 • Hejsan
  Jag har just hämtat ut min 🙂 nya ( Leasingbil ) Outlander phev Business 2020
  Det första som jag kom på var att den bara har en egen Wifi hotspot så om bilen står bara en liten bit bort så får man inte kontakt med den.
  finns det någon lösning på detta tex en 4G router typ Huawei E3372h eller liknande ????
  MVH Uffe Skommar

Leave a comment